המתכון באדיבות אירינה קוסייב :
המתכון : כרוב שלם, מוציאה את החלק הקשה באמצע ומבשלת קצת במים חמים שהכרוב יתרכך .
המילוי: בשר טחון, חצי כוס אורז , בצל, גזר מגורד, ירק ( כוסברה אפשר כל ירק שאוהבים ) תבלינים( פפריקה, כמון, מלח ופלפל ).
ממלא עלה שלם בכרוב.
רוטב: מטגנת בצל, מוסיפה שאריות של כרוב, רסק עגבניות מלח פלפל, קצת מים. שמה מעל הרוטב את הכרוב ואז מכסה בעוד מים.
הוספתי לרוטב גם צרור של סלרי.
יצא ממש טעים , טרפו בארוחה ולא נשאר כלום.
בתאבון חברים